Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Elmia Garden 2015

Nelson Garden lovar lyckad förodling på Elmia Garden

Ulf Fransson från Nelson Garden.Nelson Garden har tagit fram en produkt som garanterar en lyckad förodling. Nyheten lanseras under Elmia Garden i slutet av september.

– Vi blir näst intill världsunika med den här satsningen, säger Ulf Fransson från Nelson Garden.

– På Elmia Garden lanserar vi den här produkten som till 100 procent garanterar en lyckad förodling. Har man sedan väl fått upp en liten planta måste den skötas om väl, men vår nyhet ger en väldigt, väldigt god start, säger Ulf Fransson.

Läs mer om den världsunika satsningen

 


Rätt förpackning ger mervärde

Patrik Vilsmyr

Patrik Vilsmyr arbetar med PR och affärsutveckling på Mäster Grön och enligt honom är svenskodlade prydnadsväxter i många fall allt för anonymt förpackade. 

-Dagligen ser vi produkter i butik som enbart är märkta med streckkod på krukan. Samtidigt ser vi tjusiga påsar som syftar till att höja växtens attraktionsvärde, men som helt saknar varudeklaration. Kunderna har rätt att få förpackningar som både är tilltalande och informativa så här har vi en resa att göra, menar Patrik.

Läs mer om hur rätt förpackning ger mervärde.

 


Boka monter på norra Europas viktigaste branschmässa

Som utställare möter du 3 000 engagerade besökare med hög beslutspåverkan. Det är på Elmia Garden nyheter släpps och det är här du finner unika affärsmöjligheter. Elmia Garden är norra Europas viktigaste branschmässa för dig som levererar växtmaterial, odlingsteknik och -produkter, krukor och trädgårdsdekorationer samt andra produkter eller tjänster för den gröna näringen.

Till intresseanmälan

Ladda hem utställarfolder 

Kontakt

Bengt Erikson
Säljare
+46 36 15 22 26

 

 

Bengt Erikson
Avsluta prenumeration