Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Elmia Garden 2015

Vinnaren av Årets Trädgårdsprodukt 2015, Olof Nauclér - Urbanero 

Odlingskruka i mikrofiber årets vinnare

För tionde året korar Elmia Garden en vinnare i Elmia Garden Award, tävlingen som vill främja goda trädgårdslösningar. Urbanero vinner jubileumsårets pris med sin odlingskruka MicroGarden i mikrofiber.

– Jag är oerhört stolt över att vara en bland de stora och namnkunniga företagen som också var nominerade. Men krukan är fiffigare än man tror och det har juryn uppenbarligen fastnat för. Mitt mål har varit att ta fram en produkt som alla kan använda även om man inte har trädgård och priset är ett bevis på att jag har tänkt rätt, säger Olof Nauclér, grundare av Urbanero.

Tanken har varit att skapa ett flexibelt odlingskärl som är lätt att odla i och som går att använda i flera år. Att Olof Nauclér garanterar fem års hållbarhet är ett bevis på det. Men eftersom krukorna är lätta blir en odling med Urbaneros MicroGarden flexibel.

– Krukan har redan en massa fans och det finns till och med de som odlar i mina krukor under sin husvagnssemester, berättar Olof Nauclér.

Christina Säll är ordförande i juryn och testgruppen av produkterna i Elmia Garden Award. I år stod slutstriden mellan tre bidrag. Men juryn fann till slut att Urbaneros kruka var både elegant och praktisk men samtidigt hållbar. 

Läs mer om vinnaren av Årets Trädgårdsprodukt - Elmia Garden Award


Boka monter på norra Europas viktigaste branschmässa

Som utställare möter du 3 000 engagerade besökare med hög beslutspåverkan. Det är på Elmia Garden nyheter släpps och det är här du finner unika affärsmöjligheter. Elmia Garden är norra Europas viktigaste branschmässa för dig som levererar växtmaterial, odlingsteknik och -produkter, krukor och trädgårdsdekorationer samt andra produkter eller tjänster för den gröna näringen.

Till intresseanmälan

Ladda hem utställarfolder 

Kontakt

Bengt Erikson
Säljare
+46 36 15 22 26

 

 

 

Bengt Erikson