Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Elmia Garden 2015

Floradania says the clearest current trend is towards a more toned-down colour palette.

Skandinavisk stil går hem i hela Europa

Redan i mars presenterar Floradania och Pej-gruppen på Scandinavian Trend Institute nästa års trender för Floradanias medlemmar. Trenderna är baserade på intryck och inhämtad kunskap från olika designmässor i Milano, Paris, Asien och USA som kopplats till rådande tidsanda och konsumentbeteenden.

Läs mer Floradanias arbete med kommande trender.

 


 

Blomsterlandet

Blomsterlandet blickar framåt

Det råder febril aktivitet på Blomsterlandet nu, dels ute i butikerna där vårhandeln precis startat, dels inhouse där höstens kollektioner presenteras. Ulrika Landström är produktchef för interiör på Blomsterlandet och hon håller i dagarna på att bygga upp en intern mässa där höstens trender visas. Här tas bilder inför kommande säsong och butiksansvariga runt om i landet kan hämta inspiration till sina respektive butiker.

Läs mer om Blomsterlandets trendspaning.

 


 

Boka monter på norra Europas viktigaste branschmässa

Som utställare möter du 3 000 engagerade besökare med hög beslutspåverkan. Det är på Elmia Garden nyheter släpps och det är här du finner unika affärsmöjligheter. Elmia Garden är norra Europas viktigaste branschmässa för dig som levererar växtmaterial, odlingsteknik och -produkter, krukor och trädgårdsdekorationer samt andra produkter eller tjänster för den gröna näringen.

Till intresseanmälan

Ladda hem utställarfolder

 

Kontakt

Bengt Erikson
Säljare
+46 36 15 22 26

 

 

 

Bengt Erikson

 

Juryarbete Årets Trädgårdsprodukt

Snart utses Årets Trädgårdsprodukt

Några veckor innan vinnaren tillkännages sammanträder juryn för att utse Årets Trädgårdsprodukt. Som alltid har juryn mycket att bita i och fundera på när vinnaren ska koras. Se själv alla starka kandidater här.  Nu ser vi fram emot den 18 mars, då Årets Trädgårdsprodukt tillkännages på en pressvisning i Stockholm.

Avsluta prenumeration