Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Elmia Garden, utställarinformation sidhuvud

Dags att nominera bidrag till Årets Trädgårdsprodukt!

Årets Trädgårdsprodukt Elmia Garden Award 2015Elmia Garden Award är en utmärkelse med tyngd och status i branschen. Ergonomisk räfsa, fågelholk med webkamera, praktisk odlingsbänk och nu senast en lampa med växtbelysning – genom åren har det presenterats många kloka och smarta lösningar när vinnaren i Årets Trädgårdsprodukt koras.

Läs mer och nominera din nyhet. Deadline är 5 september. 


Fyll i dina uppgifter i mässkatalogen

- senast 29 augusti så hittar besökarna dig

I mässkatalogen presenteras ditt företag, dina produkter och dina tjänster. Syftet med katalogen är att besökarna ska hitta dig som utställare.

Mässkatalogen finns både i tryckt och digitalt form. Den tryckta katalogen kommer att vara en del i den officiella mässtidningen Viola som skickas ut till deras prenumeranter innan mässan samt delas ut gratis till alla mässbesökare.

Den digitala mäskatalogen Online släpps på mässans hemsida 4 veckor innan mässans genomförande. Detta är en service för besökarna som i lugn och ro kan gå igenom vilka företag som ställer ut och planera sitt besök.


Så här fyller du i dina kataloguppgifter

Logga in på Mina sidor med ditt webblogin. Fyll i dina uppgifter före 29 augusti om du önskar få dina uppgifter införda i den tryckta katalogen.

Har du några frågor kring mässkatalogen, medutställare eller produktregistret?

Kontakta Helena Hellman
Ansvarig för mässkatalogen
Tel +46 36 15 21 48


Annonsera i mässkatalogen

Genom att annonsera i mässkatalogen som är en del i den officiella mässtidningen Viola ökar chansen att besökarna får upp ögonen för ditt företag. Annonserna säljs av LIME AB i samarbete med Elmia.

För mer information om annonsering, kontakta:
LIME AB
Tel +46 40 40 86 80

Annonspriser pdf

Läs mer om att annonsera i mässkatalogen.