Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Elmia Garden, utställarinformation sidhuvud

Mässplaneringen är i full gång

Snart är det dags igen för årets stora trädgårdsfest för branschen! Elmia Garden bjuder upp till en inspirerande och grönskande fest med allt det senaste inom branschen den 8-9 oktober.

– Det känns fantastiskt att intresset är så stort för trädgård och växter på konsumentnivå. Det är en trend som står sig, men också fortsätter att växa och utvecklas med fokus på de mindre odlingsytorna, säger Henrik Landén, produktchef för Elmia Garden.

Elmia Garden är en självklar mötesplats för alla som levererar växtmaterial, trädgårdsredskap, krukor, trädgårdsdekorationer och andra produkter eller tjänster till kunder inom den gröna branschen. Genom åren har mässan vuxit och blivit Norra Europas viktigaste mötespunkt för branschen och samlar många internationella utställare.

Varje år kommer också ett stort antal representanter från press och media till Elmia Garden för att hitta nyheter, trender och inspiration.

På Elmia Garden märks också aktiviteteter som Årets Trädgårdprodukt, Elmia Garden Flower Grand Prix och föredrag om olika trender.