Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Nyhetsbrev sidhuvud Elmia Game Fair

Hunden i fokus

Nu är det bara några få dagar kvar tills vi äntligen får välkomna alla härliga människor till årets Elmia Game Fair. En unik mässa som följer med i tiden och hela tiden förändras för att möta besökarnas krav och önskemål.

Vid den svenska jakten är hunden många gånger i fokus på något sätt för en lyckosam jakt och detta uppmärksammar vi naturligtvis på Elmia. Här är som vanligt hunden välkommen och vi vågar faktiskt säga att vi sätter den i fokus även här.

Dagligen kan du se och lyssna till en mängd aktiviteter riktade till hundar och hundägare. 

Läs mer om hunden i fokus

 


Köp din entrébiljett här!


Test i vildsvinshägnTest i hägn

För tredje mässan i rad har vi återigen byggt upp ett vildsvinshägn där det kommer att visas hur olika hundar arbetar med vildsvin. Vi fortsätter samarbetet med Lars Schepler och Mamima jakt som har lång erfarenhet med goda resultat.
– Detta med att bygga upp ett vildsvinshägn inne på området fick nog mer än en att höja på ögonbrynen när vi gjorde det för första gången 2011. Nu vet vi att vi satsade rätt för verksamheten har varit otroligt uppskattad av våra besökare.

Läs mer om test i hägn

 


Hundtest

Älg, vildsvin och björn

En annan verksamhet som blivit väldigt populär är att testa sin hund på olika konstgjorde varianter. Populärt kallade permobjörn, permoälg och så vidare.
Sten-Åke Rönnqvist har hållt på med denna verksamhet hunder många år och brinner verkligen för att utveckla detta till något positivt.
– Det som fått mig att hålla på med detta är alla positiva reaktioner och jag vill helst fokusera på att hjälpa hundar och hundägare där det blivit fel. Exempelvis en ung hund som blivit sparkad eller skadad på annat sätt och som inte vågar jaga. Med rätt stöd av mig och ägaren samt stimulans med permoälgen så kan det göra underverk.

Läs mer om konstgjorda varianter

 


Mässkatalog

Du hittar mässkatalogen på Elmia Game Fairs webbsida. Du kan söka efter företag eller olika typer av produkter och tjänster. Planera ditt mässbesök och vilka företag du vill träffa. 

Bara att börja söka i mässkatalogen här!

 


Dagsprogram

Vi bjuder på många intressanta föreläsningar där du som besökare får ta del av det som är högaktuellt just nu inom jaktsverige. Det finns ett stort utbud av aktiviteter och föreläsningar under mässdagarna.

För komplett program, klicka här.

 


Boka boende till Elmia Game Fair

Boka hotellElmia erbjuder hjälp att boka ditt boende under din vistelse på mässan. För frågor rörande din bokning kontakta oss på booking@elmia.se eller +46 36 15 22 22.

Du kan också fylla i en bokningsförfrågan här.

Avsluta prenumeration