Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Nyhetsbrev sidhuvud Elmia Game Fair

SCISCI, för jakten i framtiden

SCI Royal Swedish Chapter är den svenska varianten av Safari Club International, mera känt som SCI. Organisationen finns över hela världen och dess huvudsyfte är att jobba för att jakten även i framtiden ska vara en naturlig del i förvaltningen av våra viltstammar världen över.
– Detta är en helt ideell organisation, vi har inga arvoden eller ersättningar för det arbete vi lägger ner. Utgångspunkten är att bidra med det man kan för att bevara och utveckla viltvård och viltförvaltning världen över på ett sätt som gynnar mångfalden och jakten, säger Anders Engström som är ordförande i Royal Swedish Chapter.

Läs mer om SCI, för jakten i framtiden

 


Köp din entrébiljett här!


Tracker

Tracker släpper allt fritt på Elmia

Kartor till olika hundpejlar har alltid varit ett ämne för diskussion. Olika kvalité och extra tillägg för att få det bästa. Tracker hundpejlar är inget undantag men nu tar man ett rejält grepp för att lösa detta och samtidigt ett försök att kapa åt sig fler marknadsandelar.

– Vi har hela tiden haft mycket bra kartor med olika detaljnivåer ner till fastighetskartan med gränser men det har varit en del kritik på pris och annat men nu sopar vi bort det problemet, berättar Bosse Fritzén, ansvarig för Tracker i Sverige och Norge.

I den nya varianten som man väljer att lansera till Elmia Game Fair är alla kartor helt fria och ingår i grundlicensen.

Läs mer om Trackers fria kartor

 


Mässkatalog

Du hittar mässkatalogen på Elmia Game Fairs webbsida. Du kan söka efter företag eller olika typer av produkter och tjänster. Planera ditt mässbesök och vilka företag du vill träffa. 

Bara att börja söka i mässkatalogen här!

 


Dagsprogram

Vi bjuder på många intressanta föreläsningar där du som besökare får ta del av det som är högaktuellt just nu inom jaktsverige. Det finns ett stort utbud av aktiviteter och föreläsningar under mässdagarna. . För komplett program, klicka här.

 


Inspirationslunch för kvinnliga jägare

Jordnära och jakterfarna kvinnor på scen den 14 och 15 maj

Logotyp Women's InspirationAllt fler kvinnor intresserar sig för jakt. Var femte som tar jägarexamen är kvinna och andelen kvinnor med jaktkort, registrerade aktiva jägare, ökar också.
Elmia Game Fair ser detta med glädje och vill bjuda in både dig som erfaren och nybörjare till en inspirationslunch.

Här träffar du dina jaktsystrar samtidigt som du får får lyssna till goda förebilder. Föreläsarna bjuder på sina jakterfarenheter både i Sverige och utomlands och ger också svar på hur du får familjelivet och ett aktivt jägarliv att gå ihop. De kommer också att tala om det ökade antalet kvinnliga jägare och hur det är att tävla i sporting.

Anmäl dig här

Läs mer om mingellunchen

 

 


Svaret på webbfrågan i förra nyhetsbrevet:

Ljuddämpare på kulvapen blir allt vanligare, har du själv ljuddämpare på ditt kulvapen?

Ja

34%               

Nej, men jag planerar att ordna det under året

40% 

Nej, jag vill inte ha ljuddämpare på mitt vapen

26% 

Vinnare webbfråga nr 4 : 

Carola Andersson, Karlstad och Philip Andertun, Eksjö. Vinnarna meddelas via mail.

 


Boka boende till Elmia Game Fair

Boka hotellElmia erbjuder hjälp att boka ditt boende under din vistelse på mässan. För frågor rörande din bokning kontakta oss på booking@elmia.se eller +46 36 15 22 22.

Du kan också fylla i en bokningsförfrågan här.

Avsluta prenumeration