Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Nyhetsbrev sidhuvud Elmia Game Fair

Britt-Marie Dornell

SKK och jakthundkommittén syns allt mer

Jakthundskommittén, en av SKK:s kommittéer har en viktig roll när det gäller jakthundar. Bland ledamöterna finns stort jaktligt kunnande och ordförande Britt-Marie Dornell är en av dom som lägger otaligt med ideella timmar på denna verksamhet.

– Vi tycker det är viktigt att synas och sprida information även inom våra egna kretsar och vi har ett nära samarbete med Svenska Jägarförbundet i frågor som rör jakthundar. Vi har ju alla samma mål, att framhäva en etiskt och korrekt jakt där våra hundar spelar en central roll, och då blir det naturligt att vi deltar på arrangemang och mässor, säger Britt-Marie.

Läs mer om jakthundkommittén på vår hemsida.

 


 

jaktbild

Har du årets bästa jaktbild?

Var med och tävla och vinn biljetter till Elmia Game Fair! 

Visst har du en bra bild från årets jakt? En bild som visar hur du hade det på passet, stämningen i naturen eller jaktlagets samling efter en lyckad dag i skogen.

Skicka in din bild till oss och var med i vår fototävling på Facebook! Det är enkelt att vara med och tävla! Du laddar bara upp ditt bidrag som ett foto-inlägg på vår Facebook-sida (länk) med en kort beskrivning (max 160 tecken), så är du med. Vi delar sedan din bild i flödet på sidan och den bild som får flest likes vinner.

Varje vecka har du en ny chans att vinna. Vi utser veckans vinnare varje måndag. Tävlingen pågår mellan 23 februari och 5 april.

Vinsten är två biljetter till Elmia Game Fair – mer mitt i prick kan det ju inte bli!

Läs tävlingsreglerna på vår hemsida.

 


 

Elmia och Spofa Jakt, bra för landets jägare

Hans Dahlgren

Spofa Jakt är landets branschorganisation för distributörer inom jakt. Bland medlemmarna hittar du flera av marknadsledarna inom sin del av branschen.

Samarbetet mellan Elmia och Spofa Jakt sträcker sig lång tid tillbaka och från båda sidor ser man detta som mycket positivt.

– Vårt samarbete med Elmia har pågått länge och vi ser det som en viktig och stabil partner när det gäller jaktmässor i Sverige, avslutar Hans. 

Läs mer om samarbetet mellan Elmia Game Fair och Spofa Jakt.

 


 

Webbfråga

Älgjakt

Hur många dagar har du jagat älg, jaktsäsongen 2014/2015?

  • 1 - 3
  • 3 - 5
  • 5 -

Här svarar du på frågan.

Bland de som svarar på frågan lottar vi ut två entrébiljetter till Elmia Game Fair 2015.

 


 

Se på vår film om Elmia Game Fair!

Klicka på bilden för att se filmen.(öppnas i ny flik)

Elmia Game Fair

 


 

Boka boende

Boka hotellJönköpings Hotell & konferensbokning reserverar hotellrum och boende speciellt för dig som besökare på Elmia Game Fair.

Telefon: +46 36 10 71 71
Mail: booking@reservationjonkoping.se
Hemsida: www.reservationjonkoping.se

Avsluta prenumeration