Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Nyhetsbrev sidhuvud Elmia Game Fair

Dags att beställa inbjudningskort

Nu kan du beställa dina inbjudningskort på Mina sidor. Vi har uppdaterat vårt system och via det nya systemet kan vi nu erbjuda flera fördelar för dig som utställare.

- Genom att ni kan ha med loggan på inbjudningskortet ser era kunder enkelt vem som har skickat inbjudan till dem. Detta förstärker er marknadsföring. (Logga trycks upp mot en avgift)

- Smidig hantering och beställning, möjlighet att se leveransstatus samt förhandsgranska kortet innan ni skickar in ordern.

Nyhet! Byggnationskort och parkeringskort beställs och skrivs ut direkt via hemsidan. Detta går att göra från och med slutet av vecka 11.

Utställarkorten är personliga och registreras via hemsidan. Har du utställarkort så behövs ej byggnationskort, det är endast externa byggfirmor som behöver byggnationskorten.

Till Mina Sidor.

 


 

Annonsera på Elmia Game Fairs hemsida

Webbannonsering

Mässornas hemsida blir en allt viktigare informationskälla för både besökare och utställare. Självklart för vi statistik på antalet läsare och vi vet att de är många. Vi vet också att ju närmare mässan vi kommer, desto mer frekventa blir besöken. Här har du möjlighet att nå en exklusiv grupp som är väl insatta och aktivt söker information. Det är enkelt att annonsera på mässornas hemsidor. Det finns två annonspaket att välja mellan, Guld- och Silverpaket. Annonseringen börjar två månader innan och fortsätter en månad efter mässan du deltar på. Vi erbjuder endast 5 Guld- och 25 Silverpaket, så först till kvarn gäller.

Guldpaket: 7 995 kr

Silverpaket: 3 995 kr

För teknisk information eller om du vill veta vart du kommer att synas på vår webbplats genom våra olika paket ska du klicka här! 

Kontakta vår säljare Niklas Lundgren, +46 36 15 22 13 vid frågor eller om du vill köpa något av paketen. 

 


 

Elmia Game Fair Women's Inspiration

Women´s inspiration

Logo Womens Inspriation

I montern Women’s Inspiration visar utställarna upp allt från smarta kläder med bra passform till vapen med bra längd på kolvkammen. Här kan besökarna få veta mer, titta på och prova produkter. Montern är ett komplement till utställarnas ordinarie montrar med information om var på mässan det finns inspirerande produkter med kvinnlig träffsäkerhet.

Vill du vara en del av Women’s Inspiration? Vill du visa upp dina smarta produkter lite extra? Vi står för bemanningen i montern! 

Kostnad: 2 500 SEK.

Tycker du att det låter intressant? 

Fyll i formuläret, så kommer vi att kontakta er. Lämna din intresseanmälan så snart som möjligt, dock senast 14 mars.

Har du frågor kontakta Klas Brandt, 036 15 21 09, klas.brandt@elmia.se.

 


 

Vi hjälper dig att sprida dina nyheter!

Elmia Game Fair

Har ni en nyhet att presentera? 
Ska ni ha någon pressaktivitet eller annan aktivitet i montern under mässan?

Det är viktigt att lyfta fram vilka nyheter som ni presenterar, som t.ex. nya produkter eller nya innovativa lösningar. Nyheter lockar besökarna och är intressanta för de journalister och facktidningar som bevakar branschen. Ni kan också sprida era nyheter på vår facebooksida, Elmia Game Fair. Du har väl inte glömt att gilla vår sida? 

Har du en pressrelease på en nyhet? Ladda upp det på vår hemsida när du loggat in på Mina sidor.
Vi publicerar utan kostnad nyheten för både besökare och press.

 


 

Annonsera i vår officiella mässtidning - Jaktjournalen

JaktjournalenUpplaga Jaktjournalen, tidning: 31 000 ex, 83 000 läsare.

Nättidning: jaktjournalen.se: 60 000 unika i veckan.

Annonsbokning: Jaktjournalen/LIME AB

Sista materialdag: 1 april.

Tel 040-40 86 80.

Annonssäljare:

Maria Edlund Sandell. E-post: maria@lime.nu

Eva Raihle: E-post: eva@lime.nu

Läs mer på vår webbplats.

 


Ladda hem banner och logotype

Utställarbanner

Du kan även marknadsföra ditt deltagande på mässan genom att lägga upp en banner eller Elmia Game Fairs logga på din hemsida. För att göra det så enkelt som möjligt för dig som utställare har vi tagit fram banners som är fria att använda.

Ladda hem banner eller logotype

 


 

Beställ design och inredning till din monter

Elmia har den kompetens du söker för att optimera ditt mässdeltagande. Elmias Utställar Support och Monterdesign kan hjälpa till med allt från inredningsdetaljer till byggnation av hela din monter.

Kontaktperson Utställarsupport, Kristina Hjorth, +46 36 15 22 05.
Kontaktperson Monterdesign, Nina Wilson, +46 36 15 22 75.

Läs mer om Din monter.

 


 

Boka boende till mässan

Boka hotellJönköpings Hotell & konferensbokning reserverar hotellrum och boende speciellt för dig som utställare på Elmia Game Fair. 

Telefon: +46 36 10 71 71
Mail: booking@reservationjonkoping.se
Hemsida: www.reservationjonkoping.se