Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Nyhetsbrev sidhuvud Elmia Game Fair

Februari 2015


 Women´s inspiration – erbjudande om två sätt att synas på mässan

Logo Womens InspriationPå årets Elmia Game Fair har vi ett mål att öka antalet kvinnor till mässan. Kvinnor är köpstarka kunder, så även när det kommer till deras fritidsintressen. Vi ser därför det som naturligt att vi arbetar för att öka den målgruppen som besökare på mässan. Av den anledningen har vi tagit fram ett nytt koncept ”Womens inspiration” som kommer att innehålla flera aktiviteter på mässan som är riktade till kvinnor. 

En idé som vi vill förverkliga tillsammans med er är en ”Womens inspiration monter”, vi vill samla jaktutbudet för kvinnor (konfektyr, skor/kängor, resor, vapen, tillbehör etc.) i en inspirationsmonter. En monter som personal från Elmia bemannar där besökarna kan få se vilket utbud det finns för kvinnor på mässan. Där får hon veta vad ni erbjuder och vart er monter är ifall hon vill veta mer, prova eller köpa. Den ska därmed anses som komplement till er ordinarie monter och gör att ni kan marknadsföra era produkter för kvinnor på två platser på mässan. Detta till en kostnad på 2500 kronor per deltagande företag. 

Tycker du att det låter intressant? Fyll i formuläret, så kommer vi att kontakta er. Har du frågor kontakta Klas Brandt, 036 15 21 09, klas.brandt@elmia.se. Lämna din intresseanmälan så snart som möjligt, dock senast 14 mars.