Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Nyhetsbrev sidhuvud Elmia Game Fair

Januari 2015

Jägare

Utställarguide och Mina sidor

Under Planera ditt mässdeltagande hittar du Utställarguide med praktisk information och Tekniska bestämmelser med information om vår anläggning.
När du loggat in med ditt webblogin på Mina sidor och har valt Beställningar för utställare finns beställningar för adressändring, mässkort (inbjudnings-, byggnations-, p-kort), företagspresentation, produktregister, medutställare, monterbeställning, avboka försäkring, skriva ut utställarkort. Där finns också webshop med flera tjänster. 


Bjud in dina kunder 

Bjud in de företag och personer du vill träffa och se till att så många som möjligt kommer till just dig! Vi vill göra det enkelt för dig att bjuda in kunder. 

Inbjudningskort

Du kan beställa obegränsat antal kort kostnadsfritt. Utnyttjade kort debiteras med SEK 184/st exkl moms. Vid utnyttjande av 15 kort eller fler lämnar vi 10% rabatt.

När du beställer inbjudningskort kan du välja att trycka ditt företagsnamn och logo på för att göra inbjudan mer personlig. På så vis sticker din inbjudan ut från mängden och blir unik.


Har du något nytt att berätta?

Har ni en nyhet att presentera? 
Ska ni ha någon pressaktivitet eller annan aktivitet i montern under mässan?

Vi hjälper dig att sprida dina nyheter!

Det är viktigt att lyfta fram vilka nyheter som ni presenterar, som t.ex. nya produkter eller nya innovativa lösningar. Nyheter lockar besökarna och är intressanta för de journalister och facktidningar som bevakar branschen. Ni kan också sprida era nyheter på vår facebooksida, Elmia Game Fair. Du har väl inte glömt att gilla vår sida? 

Har du en pressrelease på en nyhet? Ladda upp det på vår hemsida när du loggat in på Mina sidor.
Vi publicerar utan kostnad nyheten för både besökare och press.


Ladda hem banner och logotype

Du kan även marknadsföra ditt deltagande på mässan genom att lägga upp en banner eller Elmia Game Fairs logga på din hemsida. För att göra det så enkelt som möjligt för dig som utställare har vi tagit fram banner som är fria att använda.

Ladda hem banner eller logotype


Beställning av design och inredning till din monter

Elmia har den kompetens du söker för att optimera ditt mässdeltagande. Elmias Sales Support och Monterdesign kan hjälpa till med allt från inredningsdetaljer till byggnation av hela din monter.
Kontaktperson Sales Support, Kristina Hjorth, +46 36 15 22 05.
Kontaktperson Monterdesign, Nina Wilson, +46 36 15 22 75.

Läs mer om Din monter.


Boka boende

Boka hotellJönköpings Hotell & konferensbokning reserverar hotellrum och boende speciellt för dig som utställare på Elmia Game Fair. 

Telefon: +46 36 10 71 71
Mail: booking@reservationjonkoping.se
Hemsida: www.reservationjonkoping.se