Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Forest Romania

Irum TAF

Ledande tillverkare satsar på Forest Romania 2015

Intresset för första upplagan av Forest Romania är stort bland ledande tillverkare av skogsmaskiner och utrustning. Företag som John Deere, Komatsu, Irum/TAF, Ponsse, Noe, Konrad, Wyssen, TST m fl har redan bokat både monter och demoyta på mässområdet i Zizin och nu står företagen på kö för att välja ut sin plats. 

– Vi vet redan idag att demonstrationerna blir heltäckande med CTL-skördare, skotare, skidders och linbanor som kommer att visas i fullt arbete, säger Anamaria Deliu, projektledare för Forest Romania 2015. 

Se hela listan över anmälda företag


Skotarkulturen tar fäste i Rumänien

Många maskinföretag och entreprenörer pratar om att använda skotare för de långa transporterna ner till bilväg. John Deere pratar till och med om att ”Skotarkulturen” håller på att etablera sig i Rumänien. Radu Țițeiu från John Deeres rumänska återförsäljare Elmas förklarar vad skotarkultur innebär.

Läs hela artikeln om skotarkultur/Elmas John Deere


Boka monter på Forest Romania 2015

Book a standNu är det hög tid att boka din monter på Forest Romania 2015. Är du intresserad av att visa upp dina produkter i arbete så är det riktigt bråttom då det inte finns så många demoytor kvar. Fyll i intresseanmälan på Forest Romanias webbsida så kontaktar vi dig och presenterar ett förslag. OBS! Intresseanmälan är inte bindande förrän vi kommit överens om placering och monterstorlek.

Läs mer om att delta som utställare på Forest Romania 2015 

 

Första steget till Rumänien - delta i samlingsmonter!

Har du ingen återförsäljare i Rumänien ännu men är intresserad av den här marknaden så erbjuder vi ett enkelt och praktiskt alternativ där du kan delta i en samlingsmonter. Vi erbjuder plats i en enklare monter och tolkhjälp.

Läs mer om att delta i samlingsmonter på Forest Romania

 

Anamaria Deliu

Projektledare Forest Romania

+46-70 418 29 04

 

Avsluta prenumeration