Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Sidhuvud, Fjärrvärmemässan 2014

Augusti 2014


Se till att du får rätt besökare i montern

Låt inte slumpen avgöra vilka du möter i din monter! Bjud in de företag och personer du vill träffa och se till att så många som möjligt kommer till just dig!

Vi vill göra det enkelt för dig att bjuda in kunder. Därför har vi tagit fram ett antal hjälpmedel. Genom dessa kan du på ett effektivt sätt bjuda in, utan att behöva lägga ner för mycket energi och tid.

Inbjudningskort

När du beställer inbjudningskort (som är kostnadsfria) av Elmia kan du välja att trycka ditt företagsnamn och logo på för att göra inbjudan mer personlig. På så vis sticker din inbjudan ut från mängden och blir unik.

För kostnad av påtryck se Utställarguiden.

Elektronisk inbjudningskod

Ett annat sätt att nå besökare är via en elektronisk inbjudningskod som är unik för ditt företag. Denna kan du placera som en länk i dina mail, trycka i annonser eller lägga som en banner på nätet.

Inbjudningsverktyg, logotyp och koder att skicka ut till dina kunder/lägga i banners med mera hittar du under "Mina sidor" på webben. 


After Fair - Mingelkväll

Onsdagen den 1 oktober, kvällen innan den sista mässdagen, är det mingelkväll för hela branschen på Elmia. En given samlingspunkt för alla de tre mässorna som går samtidigt – VA-mässan, Fjärrvärmemässan och Elmia Avfall & Återvinning. Bjud med dina kunder, kollegor och partners och mingla till lite god mat, dryck och skön musik!

Tid: Onsdag 1 oktober kl. 17-19 med underhållning kl. 18
Plats: Lobby Syd, Elmia
Pris för mingelbiljetter med förtäring och dryck: 220 kr/st. (wraps + 2 dryck, öl/vin/läsk), 200 kr/st. vid köp av 5 biljetter eller fler.

Baren är öppen för försäljning av övrigt sortiment, drinkar etc.

Beställning av mingelbiljetter.

Mässkort

Nu är det hög tid att beställa:

  • Byggnationskort
  • Parkeringskort

Utställarkorten skriver du ut själv.

Korten beställs och skrivs ut genom Mina Sidor, och kräver att du loggar in med dina användaruppgifter.


Hjälp med resa och boende

Jönköpings Hotell & Konferensbokning hjälper dig med bokning av boende, resetips och andra praktiska frågor runt ditt besök i Jönköping.

Välkommen att kontakta oss!

Tel +46 36 10 71 71,
 Skicka e-post

Mer info om resa och boende


Vill du ha hjälp med din monter?

Hur din monter ser ut är också viktigt för att locka besökare. Elmias Utställarservice hjälper dig att formge och bygga din monter – smidigt standardpaket eller specialdesignat för just ditt företag.