Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Sidhuvud, Fjärrvärmemässan 2014

Ett fullmatat program

På scenerna hålls under hela mässan ett antal intressanta föredrag, paneldebatter, utfrågningar och andra aktiviteter. Allt inleds med en namnkunnig paneldebatt. Några av seminarierubrikerna under mässdagarna är: 

 Se hela programmet här!


Årets Fjärrvärmeföretag 2014

Kanske har ditt företag redan börjat arbeta med de här utmaningarna? Kan ditt företag redan nu visa på resultat när det gäller någon eller några av förflyttningarna? Är ditt företag intresserat av att visa omvärlden vad ni har gjort? Om svaret är JA har ni möjlighet att bli årets fjärrvärmeföretag 2014.

Skicka nomineringen och en kort beskrivning, max 2 A4-sidor, av vilka förändringar ni har gjort till: aretsfjarrvarmeforetag@svenskfjarrvarme.se senast den 1 september.

Det vinnande företaget kommer att uppmärksammas och hyllas på Fjärrvärmemässan i Jönköping i slutet av september.

Läs mer om tävlingen på vår webbsida.


After Fair - branschmingel

Onsdagen den 1 oktober, kvällen innan den sista mässdagen, är det mingel för hela branschen på Elmia. En given samlingspunkt för alla de tre mässorna som går samtidigt – VA-mässan, Fjärrvärmemässan och Elmia Avfall & Återvinning. Bjud med dina kunder, kollegor och partners och mingla till lite god mat, dryck och skön musik!

Tid: Onsdag 1 oktober kl. 17-19 med underhållning kl. 18
Plats: Lobby Syd, Elmia
Pris för mingelbiljetter med förtäring och dryck: 220 kr/st. (wraps + 2 dryck, öl/vin/läsk), 200 kr/st. vid köp av 5 biljetter eller fler.

Baren är öppen för försäljning av övrigt sortiment, drinkar etc.

Besökare hänvisas till Information Nord, där biljetter finns till försäljning.

Kundcentraldagarna på Fjärrvärmemässan

Kundcentraldagarna hålls i år tillsammans med Fjärrvärmemässan. Det betyder att du som anmäler dig till konferensen kan besöka Fjärrvärmemässan samtidigt utan extra kostnader! 

– Kundcentraldagarna är konferensen där alla vi som arbetar med eller intresserar oss för fjärrvärmecentraler, värmemätare och de husinterna uppvärmningssystemen träffas, säger Jonas Wallenskog på Svensk Fjärrvärme. 

Läs mer om Kundcentraldagarna på Fjärrvärmemässan.


Gå in gratis på mässan

Förregistrera dig här!


Mässkatalog online

Se vilka företag som ställer ut


Öppettider

Tisdag 30 sept. 09.00 - 17.00

Onsdag 1 okt. 09.00 - 17.00

Torsdag 2 okt. 09.00 - 16.00


Resa & Bo

På vår webb finns resetips för både långväga gäster och grannar. Jönköpings Hotell & Konferensbokning hjälper dig med allt från bokning av logi till aktiviteter, bussar och restauranger. 

Till resa- och bosidorna

Tel: 036-10 71 71
booking@reservationjonkoping.se

Avsluta prenumeration