Klicka här för att läsa detta mejl på webben

SIDHUVUD ELMIA FASTIGHET

Ahlsell Fastighet — allt under ett tak

Ahlsell Fastighet hjälper dig att effektivisera det löpande fastighetsunderhållet, och kommer till Elmia Fastighet för att visa upp sin bredd – allt under ett tak. Detta har de valt att dela upp i åtta områden: Totalekonomi, Logistik, Sortiment, Tillgänglighet, Tjänster, Miljö, Utbildning och Energieffektivisering.

–Vårt fokus är just att visa bredden, att vi kan erbjuda allt kunden kan behöva, helhetslösningar med produkter och tjänster för fastighetsförvaltande kunder, säger Andrea Bernander, marknadskommunikatör på Ahlsell Fastighet.  

– Vi erbjuder en unik sortimentsbredd, en order, en leverans, en faktura. Kort och gott, vi gör det enklare att vara proffs, tillägger hon.

Ahlsell Fastighet arbetar med alla slags fastighetsförvaltande bolag – kommunala/privata bostadsbolag, bostadsrättsföreningar, hotell och kommersiella fastigheter.  Som leverantör och samarbetspartner erbjuder de allt inom el, VVS, verktyg, beslag, personligt skydd och städ, allt som hör till en fastighet.

Viktiga förberedelser

Förberedelserna inför mässan är också viktiga och något som Ahlsell lägger mycket tid på. En arbetsgrupp från företagets sälj- och marknadsavdelning har redan börjat sitt arbete med planeringen inför mässdagarna på Elmia i höst.

– Mycket är ju väldigt basic, som utbildning och monterbyggande. Men aktiviteter är också mycket viktigt att planera, att kunna träffa kunder för olika aktiviteter tillsammans på mässan, vip-kvällar och annat. Man kan göra massor när man är på plats på mässan, säger Andrea Bernander.

– Elmia Fastighet är en mycket viktig och betydelsefull mässa för oss. Det är en väldigt bra plats att möta kunden. För oss är det personliga mötet jätteviktigt, att kunna prata direkt med varandra. I det personliga mötet får vi kunskap om kundens behov och förutsättningar. Vi kan sedan tillsammans se vilken typ av lösning som passar kunden bäst.  När chansen ges och kunderna kommer till oss i vår monter måste vi ta vara på det. Ett spontant möte över en kopp kaffe kan skapa en otroligt viktig affärsrelation, säger Andrea Bernander.

 

Fyll i intresseanmälan om deltagande på Nordens största fastighetsmässa. Anmälan är inte bindande.Intresseanmälan och priser. 

Andra som bokat plats på Elmia Fastighet:


Vill du också ställa ut?

Varmt välkommen att kontakta vår försäljningsansvarige för ett förslag:

Bengt Erikson
036-15 22 26
bengt.erikson@elmia.se

Du kan också enkelt lämna en intresseanmälan, så kontaktar vi dig.

Avsluta prenumeration