Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Elmia Fastighet

GLAD SOMMAR!

Elmia stänger för semester v. 28-31 och vi vill passa på att önska dig som utställare en glad sommar. Njut av sommaren och värmen så ses vi på mässan 22-24 september!


Glöm inte!

Uppdatera din företagspresentation på Mina Sidor

När du loggat in på Mina sidor kan du fram till den 4 augusti uppdatera din företagspresentation. Denna kommer att publiceras i mässtidningen samt i vår mässkatalog på webben. Under Mina sidor kan du också ange vilka produktkategorier ditt företag ställer ut inom och på så sätt synas i vårt produktregister.

När du är inloggad kan du även hämta er inbjudningskod och beställa inbjudningskort samt ladda ner logotyper och banners för marknadsföring.


Ta emot gruppbesök i montern

Under mässans tre dagar samlas fastighetsbranschen på Elmia. Som bokad utställare kan du dra nytta av tillfället och delta i våra temavandringar. Ditt företag få då ta emot grupper med intresserade besökare i montern. Ett perfekt tillfälle att ge en kort presentation av företagets verksamhet inom ett förutbestömt tema och samtidigt knyta värdefulla kontakter. 

Läs mer och skicka in en intresseanmälan

Vi hjälper dig att lyckas med mässdeltagandet

Vi kan hjälpa dig med allt ifrån att designa din monter till att bygga upp, inreda och ljussätta den.

Läs mer här 

Mässans öppettider

Tis 22/9 kl. 09.00-17.00

Ons 23/9 kl. 09.00-17.00

Tors 24/9 kl. 09.00-16.00

I år är Elmia Fastighet, tillsammans med Elmia Park och Elmia Städ, dessutom en del av en större arena; Den hållbara staden.