Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Balco har redan sett
till att boka monteryta!

Balco är det företag i Europa som är störst på inglasade och öppna balkonger, de har totalentreprenad och finns med sina kunder genom hela processen från planering till slutbesiktning av de nya balkongerna. Balco är ett av de företag som redan bokat monterplats på Elmia Fastighet 2015 som nu är inne i planeringsfasen av sitt mässbesök. Elmia Fastighet har pratat med Hanna O. Hartman, Marknadskoordinator på Balco i Växjö inför det planerade mässbesöket.

 

Vad är det som gör att ni
återkommer till Elmia Fastighet även i år?

— Vi på Balco tycker att Elmia Fastighet är en bra och relevant mässa. Mässans besökare innehåller många prospekts i helt rätt målgrupp för oss, det finns också ett bra kundflöde vilket ger oss många bra leads. Vi bjuder dessutom in en del kunder till oss och vår monter under mässan, men under Elmia Fastighet 2013 hade vi också många bra spontanbesök till vår monter som gav nya kontakter. Vilket också ledde till bokade kundmöten och avslut.

 

Hur förbereder ni er inför årets mässbesök på Elmia Fastighet 2015

— Monterytan vi har bokat i år har ett ganska annorlunda mått än vad vi brukar ha på mässor och det kräver lite mer planering än annars kring monterns utformning. Vi hoppas att montern kommer dra många besökare.

 

Har ni några nyheter med er till årets Mässa?

— Vi kommer att visa upp vår nyhet ”Balco Vista” som är ett glashörn till balkonginglasningen. Den bygger på en konstruktion där man helt slipper den utsiktsförstörande balken i hörnet av glaset och får på så vis en obruten utsikt.

 

Vad förväntar ni er av årets mässbesök på Elmia Fastighet 2015?

— Man kan säga att vi vill synas och ställa ut där vi vet att det ger någonting och Elmia Fastighet är en sådan mässa för Balco. Målet är såklart att boka nya kundbesök och ha med sig nya kontakter hem efter mässan i september, avslutar Hanna.

 

 

Läs mer om Elmia Fastighet 2015 och hur du bokar monter.

Boka monter!

Under tre intensiva mässdagar samlas byggherrar, beställare, fastighetsförvaltare, stadsutvecklare och andra aktiva i branschen hos Elmia Fastighet.

Mässan samarrangeras med Elmia Park och Elmia Städ. Vid senaste mässtillfället samlades fler än 400 utställare på 20 300 kvm utställningsyta och drog nära 15 000 besökare.

Välkommen till Nordens största fastighetsmässa!

Intresseanmälan och priser.


 

Andra företag som redan bokat plats!


Vill du också ställa ut?

Varmt välkommen att kontakta vår försäljningsansvarige:
Bengt Erikson
036-15 22 26,
bengt.erikson@elmia.se

Bengt Eriksson

Du kan också enkelt lämna en intresseanmälan, så kontaktar vi dig.

Avsluta prenumeration