Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Sidhuvud

 Följ oss på: 

Elmia Game Fair

Sveriges träffsäkraste mässa

Elmia Game Fair fyller 40 år och firar med ett ytterst välladdat och välmatat festbord. Du kommer bland annat att få prova på olika typer av skytte med vapen och ammunition från ledande varumärken. Du får också handfasta tips från radarparet Leif Mannerström och viltexperten Lasse Bengtsson.

Svenska Jägareförbundet, Jägarnas Riksförbund och Svenska Kennelklubbens jakthundskommitté finns alla på plats för att dela med sig av sina kunskaper. Inne i hallarna står produkterna i fokus med det senaste inom jakt och fiske. 

Är du intresserad av att gå på mässan kan du köpa din biljett här.

Läs mer på Elmia Game Fairs webbsida.

 


Klimatveckan

Klimatveckan

Tillväxt & klimat

– hur gör vi det lätt att göra rätt?

Klimatveckan pågår mellan den 25-30 maj, varje dag med olika aktiviteter. Detta är en unik chans för företag och organisationer att bidra till inspiration och sprida kunskap som skapar delaktighet och bidrar till klimatarbetet. Du kommer även att få många konkreta tips på vad du kan göra för att leva, bo och verka klimatsmart.

En av alla aktiviteter under Klimatveckan är Klimatkonferensen som är kostnadsfri men kräver en anmälan. Konferensen hålls den 26 maj här på Elmia i Jönköping.

Hur kan vi kombinera fortsatt ekonomisk tillväxt med minskad klimatpåverkan? Detta är kärnfrågan i årets klimatkonferens.

Höjdpunkter ur programmet:

Så ska Vattenfall leverera på kundernas hållbarhetskrav
Magnus Hall, VD och koncernchef, Vattenfall

Ungdomars syn på tillväxt och klimat
Jenni Nylander och Marie Hading, we_change/ungdomar.se

 

Anmäl dig till den kostnadsfria Klimatkonferensen här.

Läs mer om Klimatkonferensen på Klimatveckans webbsida.

 


Elmia Vårsalong

Smakstart för Elmia Vårsalong

Vinprovning, läckra avsmakningsmenyer från lokala stjärnkrogar, badrumstips och lokalt producerad korv och ost. Elmia Vårsalong hade mycket att fresta med som lockade besökare till helgens premiär på Elmia i Jönköping.

– Det här var ju premiären för ett helt nytt koncept här på Elmia. Vi lägger de första byggstenarna för att skapa en riktigt bra samlingspunkt för alla. Vi märker efter den här helgen att det finns saker att förbättra men vi är på rätt väg, säger Jörgen Nyström, mässansvarig för Elmia Vårsalong.

Elmia Vårsalong kommer tillbaka 8-10 april 2016.

Läs mer på Elmia Vårsalongs webbsida.

 


Leif Mannerström-böcker

Tack för att ni läser @Elmia!

Som prenumerant på vårt nyhetsbrev @Elmia är du med i utlottningen av två signerade böcker av stjärnkocken Leif Mannerström! Den 22 maj drar vi två vinnare som vinner varsin bok. Vinnarna meddelas via e-post. 

 


Om Elmia


Frågande barn Barn med krita

Vad vill du läsa om?

Vi vill gärna veta vad du som läsare vill att våra kommande nyhetsbrev ska innehålla. Vill du veta hur man bygger en mässa? Eller kanske hålla dig uppdaterad om när det är dags för din favoritmässa?

Tipsa oss om vad du skulle vilja läsa om!

Prenumerera!

Läser du vårt nyhetsbrev via en länk? Som prenumerant får du det direkt till din mail varje månad. Eller vill du kanske tipsa någon annan som du tycker borde läsa vårt nyhetsbrev @Elmia?

Prenumerera på nyhetsbrevet!


Avsluta prenumeration