Klicka här för att läsa detta mejl på webben

 Följ oss på: 

Vårkänslor på Elmia!

Den 24–26 april kommer våren till Jönköping. Då är det premiär för Elmia Vårsalong med temat hem, kök och trädgård. Trender, nyheter och inspiration om mat, dryck, inredning och utemiljöer – allt på samma plats!

De två mässorna Hem & Villa och Mitt Kök får sällskap av Elmia Trädgård, en inspirationsmiljö full av goda gröna idéer. Intresset för trädgård, odling och utemiljö växer hela tiden och Elmia Trädgård vänder sig till alla som är nyfikna på trender och nyheter, sådant som sätter fart på den egna skaparlusten i trädgården, på balkongen, altanen eller kolonilotten.

Har du också vårkänslor? - Läs mer om Elmia Vårsalong!

 


P3 Älskar Jönköping!

Sveriges Radio P3:s succékoncept P3 Älskar slår sin famn om Jönköping den 29 oktober. Under årets klubbturné blir Jönköping en av fyra spännande destinationer med direktsända program under dagen och en gratis klubbkonsert på Elmia på kvällen.

P3 Älskar bjuder på en riktig heldag och helkväll med humor och musik tillsammans med välkända programledare och radioprofiler från P3. Kanalen direktsänder flera av sina populära program under dagen från Högskolan i Jönköping och på kvällen väntar en festlig avslutning med en gratis klubbkonsert med några av Sveriges hetaste artister i Elmias Lobby Nord.

Läs mer om P3 Älskar Jönköping

 


Elmia Polymer - Skandinaviens största mässa för plast- och gummiindustrin

Om några veckor öppnar vi upp för fackmässan Elmia Polymer som är Skandinaviens största renodlade mässa för plast- och gummiindustrin. Här visas den senaste tekniken och ett högklassigt utbud inom områden som formsprutning, extrudering och kompoundering.

På mässans inspirationsforum PlasTactic synas nya material, tillverkningsmetoder, trender och tankesätt inom exempelvis metallersättning, bioplaster och kompositer. Elmia Polymer besöks av alla med intresse för plast- och gummiindustrin, och då är trender och nya material särskilt viktigt.

Några höjdpunkter ur programmet är bland annat paneldebatten mellan IKEM (Innovations- och kemiindustrierna i Sverige ) och Naturskyddsföreningen om plastens fördelar och utmaningar och seminariet om hur naturfiberkomposit ger fart och styrka till Volkswagens nya rallybil .

Elmia Polymer är en mässa med maskiner i drift affärer i centrum och allt nytt fantastiskt om plast!

Läs mer om Elmia Polymer som äger rum 21-24 april

 


Vad händer på Elmia?

I programmet på vår webbplats hittar du alla mässor och event som arrangeras på Elmia. Är du intresserad natur, friluftsliv och jakt? Älskar du camping? Arbetar du inom underleverantörsindustrin?

Här kan du se när just din favoritmässa äger rum!

 Vad vill du läsa om?

Vi vill gärna veta vad du som läsare vill att våra kommande nyhetsbrev ska innehålla. Vill du veta vilka vi som jobbar på Elmia är? Hur man bygger en mässa? Eller kanske hålla dig uppdaterad om när det är dags för just din favoritmässa?

Tipsa oss om vad du skulle vilja läsa om!

Prenumerera!

Läser du vårt nyhetsbrev via en länk? Som prenumerant får du det direkt till din mail varje månad.

Eller vill du kanske tipsa någon annan som du tycker borde läsa nyheter från Elmia?

Prenumerera på nyhetsbrevet!


Avsluta prenumeration