Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Välkommen på 2015 års
Dansgala på Elmia!

Nu är det snart dags för 2015 års dansgala på Elmia. Även denna gång på Alla Hjärtans Dag – så passa på att bjuda ut ditt hjärtas vän. I år kommer; Lasse Stefanz, Flamingokvintetten, Casanovas, Surround, Blender och Streaplers att spela sina kända hits. Allt för att vi som älskar dans, dansband och musik ska få en riktig höjdar afton!

Vi hoppas att du som besökte dansgalan på Elmia i år vill komma tillbaka. I år erbjuder vi även en danskurs timmarna innan dansgalan för den som vill bättra på sitt danssteg – kursen ingår i biljettpriset. Så bristande danskunskaper ska inte få hindra dig och dina vänner från att dansa till några av Sveriges mest älskade dansband.

Hotellpaket

När man dansat en hel kväll ska fötterna och resten av kroppen få vila. Är det dessutom Alla Hjärtans dag ska man ska ta chansen att ha det lite extra mysigt. Så vi erbjuder olika hotellpaket där dansbiljett ingår. Välj bland de olika paketen vilket som passar dina önskemål bäst.
Läs här om våra olika hotellpaket.

Elmias Dansrestaurang

Under dansgalan finns det möjlighet att avnjuta lättare rätter i farten, samt en middag innan dansen tar fart i Alla hjärtans dag tecken. Middagen förbokar du via Elmia Dansgalas hemsida. Läs mer på vår hemsida som uppdateras under kommande vecka med vilken meny som gäller för kvällen den 14 februari 2015.


Så se till att boka in i kalendern att Alla hjärtans dag 2015 även blir en Alla hjärtans dansdag – en festkväll för alla med kärlek till dans och musik. Välkommen!

Boka din biljett på: ticnet och läs mer om Elmia Dansgala 2015 på vår hemsida.

Hoppas vi ses på Elmia Dansgala den 14 februari 2015!

Avsluta prenumeration