Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Mindre än en månad kvar till 
Elmia Dansgala 2015!

Nu är det mycket snart dags för 2015 års Dansgala på Elmia. Lasse Stefanz, Flamingokvintetten, Casanovas, Surround, Blender och Streaplers ska göra sitt bästa för att du ska få dansa till den bästa musiken just nu! Missa inte det!

Nu sänker vi priset på biljetterna!

Januari och Rea-månad. Vi sänker nu biljettpriset till 350 kronor inklusive serviceavgiften hos ticnet. Vill du vänta och köpa i dörren kostar biljetterna då 395 kronor. Vi förstår att det känns snopet om man står med en biljett i handen med det dyrare priset då... Så därför kommer alla ni som redan köpt biljett att få återbetalning på plats här på Elmia på galakvällen. Ni kommer att blippa er biljett när ni går in och därefter gå till informationsdisken och lämnar in er biljett som underlag för att få utbetalt de 75 kr som är mellanskillnaden.

Missa inte danskursen som ingår i biljettpriset

Klockan 17.00 den 14 februari innan Dansgalan drar igång arrangerar vi en danskurs i foxtrot och bugg. Kursen ingår i biljettpriset och ägerrum i Lobby Nord på Elmia. Kursen passar dig som känner att du vill få en genom gång i grundstegen eller värma upp inför kvällen. Den ligger som ett event på Elmias Facebooksida, läs gärna mer och klicka i om du kommer.

Hotellpaket

Vi erbjuder olika hotellpaket där dansbiljett ingår. Välj bland de olika paketen vilket som passar dina önskemål bäst.Läs här om våra olika hotellpaket.

Elmias Dansrestaurang

Under dansgalan finns det möjlighet att avnjuta lättare rätter eller fika i farten, samt en middag innan dansen tar fart. Middagen förbokar du via Elmia Dansgalas hemsida. Läs mer på vår hemsida .

Välkommen!

Boka din biljett på: ticnet och läs mer om Elmia Dansgala 2015 på vår hemsida.

Hoppas vi ses på Elmia Dansgala den 14 februari 2015!

Avsluta prenumeration