Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Elmia Avfall & Återvinning 2014

Skicka in dina uppgifter till mässkatalog

11 augusti är sista dag som du måste skicka in din katalogtext och produktregister, för att du ska komma med med dina uppgifter i den tryckta mässkatalogen. Mässkatalog online uppdateras allt eftersom. Logga in på Mina sidor med dina loginuppgifter. 


Bjud in dina kunder 

Bjud in de företag och personer du vill träffa och se till att så många som möjligt kommer till just dig! Vi vill göra det enkelt för dig att bjuda in kunder. Därför har vi tagit fram ett antal hjälpmedel.

Inbjudningskort

Du kan beställa obegränsat antal kort kostnadsfritt. Utnyttjade kort debiteras inte.

När du beställer inbjudningskort kan du välja att trycka ditt företagsnamn och logo på för att göra inbjudan mer personlig. På så vis sticker din inbjudan ut från mängden och blir unik.

För kostnad av påtryck se Utställarguiden.

Elektronisk inbjudningskod

Ett annat sätt att nå besökare är via en elektronisk inbjudningskod som är unik för ditt företag. Denna kan du placera som en länk i dina mail, trycka i annonser eller lägga som en banner på nätet. Inbjudningsverktyg och koder att skicka ut till dina kunder/lägga i banners med mera hittar du under "Mina sidor" på webben.


Har du något nytt att berätta?

Har ni en nyhet att presentera? 
Ska ni ha någon pressaktivitet eller annan aktivitet i montern under mässan?

Vi hjälper dig att sprida dina nyheter!

Det är viktigt att lyfta fram vilka nyheter som ni presenterar, som t.ex. nya produkter eller nya innovativa lösningar. Nyheter lockar besökarna och är intressanta för de journalister och facktidningar som bevakar branschen.

Har du en pressrelease på en nyhet? Ladda upp det på vår hemsida när du loggat in på Mina sidor.
Vi publicerar utan kostnad nyheten för både besökare och press.


Mingelkväll

Onsdagen den 1 oktober, kvällen innan den sista mässdagen, är det mingelkväll för hela branschen på Elmia. En given samlingspunkt för alla de tre mässorna som går samtidigt – VA-mässan, Fjärrvärmemässan och Elmia Avfall & Återvinning. Bjud med dina kunder, kollegor och partners och mingla till lite god mat, dryck och skön musik!

Tid: Onsdag 1 oktober kl. 17-19 med underhållning kl. 18
Plats: Lobby Syd, Elmia
Pris för mingelbiljetter med förtäring och dryck: 220 kr/st. (wraps + 2 dryck, öl/vin/läsk), 200 kr/st. vid köp av 5 biljetter eller fler.

Baren är öppen för försäljning av övrigt sortiment, drinkar etc.

Beställning av mingelbiljetter. (du kommer till anmälan på VA-mässans hemsida)

Avsluta prenumeration