Klicka här för att läsa detta mejl på webben

SCHUNK och FANUC storsatsar på Elmia Automation!

Den 10-13 maj är det dags för mässorna Elmia Automation, Elmia Svets och Fogningsteknik, Elmia Plåt och Elmia Verktygsmaskiner. Det råder högtryck på monterbokningarna och företagen SCHUNK och FANUC väljer att återigen satsa stort på Elmia Automation.

– Vi har valt att utöka vår monteryta från 90 kvm till 180 kvm inför nästa års mässa, säger Tomas Berg, General Manager på SCHUNK.

Läs artikeln här

 

 

 

 


Högtryck för monterbokningar!

Den 10-16 maj 2016 kommer mässorna Elmia Automation, Elmia Svets och Fogningsteknik, Elmia Verktygsmaskiner samt Elmia Plåt arrangeras under ett och samma tak. Detta är den största nysatsningen gällande industriella mässor som har gjorts på senare tid.

- Vi har fått oerhört positiv respons från hela den industriella marknaden. Jag upplever att branschen har gått och väntat på denna mässkonstellation. Det märks i och med att vi har fått oerhört många förfrågningar från utställare som vill vara med, säger Jörgen Andersson.

- Jag ska göra mitt bästa för att tillgodose förväntningarna gällande monterplats och göra allt jag kan för att ert deltagande ska bli så bra som möjligt. Om ni är intresserade av att vara med, ta gärna kontakt med mig för att titta på en monterplats, avslutar Jörgen.

 

 

Jörgen Andersson bild

Jörgen Andersson
Key Account Manager
+46 36 15 22 84

Elmia monterdesign

Med rätt monter är mässan ett av de mest kraftfulla och kostnadseffektiva försäljningsverktyg som finns. 

När vi designar din monter gör vi en analys av ert syfte med deltagandet på mässan och hur ni vill profilera ert företag. Vi gör sedan ett monterförslag i 3D samt skickar en komplett offert. 
Kontakta Elmia Monterdesign


Boende under mässan

Elmia Meetings hjälper dig att boka boende i Jönköping under mässan. Kontakta dem för mer information via mail booking@elmia.se eller telefon +46 36 15 22 22.

Är du istället intresserad av att hyra en möblerad privatbostad rekommenderar vi Great Living som är en boendeförmedling som förmedlar privatbostäder till affärs- och privatresenärer. Kontakta dem via telefon +46 36 15 06 02 eller via intresseanmälan på hemsidan www.greatliving.se


Välkommen på Robotkonferens!

Swedish Industrial Robot Association- SWIRA- har som ett av sina mål att stärka konkurrenskraften i den Svenska stycketillverkande industrin genom effektiva och hållbara produktionsprocesser med högt förädlingsvärde där flexibilitet, robotautomation, energieffektivitet och miljöhänsyn är centrala.  

Årets konferens har rubriken - Hållbar produktion som konkurrenskraft. Konferensen kommer att anordnas i anslutning till Elmia Subcontractor i Jönköping den 10 Nov 2015.

Avsluta prenumeration