Klicka här för att läsa detta mejl på webben

Automation och verktygsmaskiner

Edströms Maskin inspirerar för att effektivisera

Automation och verktygsmaskiner i färdiga paket blir allt vanligare. Maskinleverantören Edströms Maskin är en starkt bidragande orsak till det. Henrik Olsson, VD på företaget, välkomnar den positiva utvecklingen för industrin och kan se tillbaka på ett bra år.

– Vår bransch går vanligtvis upp och ner med lika höga toppar som djupa dalar, men större delen av året har varit positivt för oss. Framgången beror på olika faktorer. En av de viktigaste tror jag är att fler industrier inser nyttan med helhetslösningar. Vi har samtidigt blivit bättre på att lyfta goda exempel från verkligheten, säger Henrik Olsson.
Läs mer här


DIRA lär danskarna att tänka automatiskt

Vad kan Sverige och Danmark lära sig av varandra inom robotik och automation? Mycket är det korta svaret om man frågar DIRA, den rödvita motsvarigheten till svenska SWIRA. Enligt Morten Nielsen är ökad kunskap avgörande för att vi ska överleva som attraktiva industriländer.

– Vi kan lära oss mycket av varandra. Det gäller allt från att dela med sig av smarta lösningar till hur man gör området viktigare bland allmänheten, politiker, fackföreningar och opinionsbildare. Den globala konkurrensen är ett gemensamt hot som vi kan motverka tillsammans. Utbildning är det absolut viktigaste för att människor ska förstå hur viktigt det är med robotik och automation, säger Morten Nielsen, närverkskoordinator på DIRA. 
Läs mer här


Vill du ställa ut på Elmia Automation 2016?

Jörgen Andersson bild

Kontakta:
Jörgen Andersson

Säljansvarig
036-15 22 84


Leads – en komplett lista med dina kontakter från mässan

En bra mässa ger bra leads, det vill säga kontakter som man kan jobba vidare med.

Leads-verktyget gör att du kan se vilka besökare, (av de som nyttjat tjänsten på webben), som var intresserade av ditt företags produkter på mässan. Du får också en lista över alla personer som du har registrerat i montern (via ID-numret – det sexsiffriga numret som är markerat på besökarbadgen) samt de kunder som du hade bjudit in.

Logga in på Mina sidor senast den 31 oktober för att hämta dina leads från 2014 års mässa.

 

Avsluta prenumeration