Från TV-underhållning till Elmia Lantbruk Djur & Inomgård

Var träffar man bäst sina kunder? På Elmia Lantbruk Djur & Inomgård såklart, om du frågar Fredrik Larsson, vd på Bole.nu. Snart är det högsäsong för dem och i år satsas det rejält på allt ifrån Tv-underhållning till mässa.

Fredrik Larsson, vd för Bole.nu i Sverige och Norge.Bole.nu har ställt ut på mässan sedan 2003 och är mer än nöjda med resultatet.
– Vi har gjort många affärer men huvudsyftet för oss är ändå att träffa våra kunder och få höra vad de har att säga eftersom vi är ett e-handelsföretag. Vi kommer att ha en väldigt stor monter i år där vi visar upp våra produkter och nyheter, säger Fredrik Larsson, vd för Bole.nu i Sverige och Norge.

Hösten 2013 slogs Bole Produkter samman med Willab Direkt och heter numera Bole.nu. Sedan dess har Fredrik Larsson varit vd och företaget gjorde en nystart med ny personal och lite annat. Bole.nu finns i Sverige och Norge och deras kunder är konsumenter, lantbrukare och andra företag. De säljer sina produkter direkt till kunden via sin webbshop där de har 10 000 artiklar som skickas från deras lager samma dag som beställningen tas emot.
– Vår kund bor någonstans på landet och kan vara en privatperson, lantbrukare eller annat företag. Vi säljer allt ifrån stängsel och vattensystem till häst-och trädgårdsprodukter, förklarar Fredrik Larsson.

 

Högsäsong på ingång

Nu närmar sig högsäsongen och stängsel, vattenkoppar och kar är det som säljer bäst.
– I år satsar vi stort och Elmia Lantbruk Djur & Inomgård är årets största aktivitet för oss. Vi är också sponsor till tv-programmet Bästa bonden som går på TV4, säger Fredrik Larsson.

 

Vad ska ni visa upp på mässan i år?
– Besökarna kommer att få ta del av ett stort nyhetstorg och vi breddar vårt sortiment för att kunna möta våra kunders behov. Det har kommit nya regler kring vattenhantering och därför kommer vi utveckla våra vattensystem. Vi satsar också på produkter för gårdsbutiken och vidgar vårt utbud av jakt- och skogsprodukter, avslutar Fredrik Larsson.

Bole logotyp

Publicerad
2015-03-19