Nyheter från våra utställare

Dessa nyheter har skickats in av våra utställare. Elmia tar därför inget ansvar för texternas innehåll. Vid frågor vänligen kontakta respektive utställare.

Missa inte nyheterna från våra internationella utställare


 

PRESS RELEASE

ALIAXIS VISAR SOFISTIKERADE KERAMER PÅ
ELMIA SUBCONTRACTOR I JÖNKÖPING
26 oktober 2016 Läs mer
Innovativa lösningar från metallbranschens underleverantörer med omfattande expertis i två sammontrar! Vi har samlat experterna inom flera områden till monter A03:18 och B04:36!
26 oktober 2016 Läs mer
Welands perforeringsmaskin stansar enkelt och snabbt hål i fyrkantsrör. Perforeringsmaskinen klarar en rad olika dimensioner och är dubbelt så snabb som vanliga perforeringsmaskiner. Maskinen passar utmärkt för att stansa hål i rör som används i butiksinredningar.
26 oktober 2016 Läs mer
Weland har levererat hålad lättdurk samt sektionsräcke med beklädnad av perforerad plåt till Vanadislunden i Stockholm. Projektets mål var att bygga en säker plattform vid en lekplats.
26 oktober 2016 Läs mer

Växel och elmotor integrerade i ett rostfritt hus. Speciellt framtagen för livsmedels- och läkemedelsindustrin.

26 oktober 2016 Läs mer
För att öka tillgängligheten gentemot våra kunder finns nu möjligheten att skapa 3D CAD-filer för kundunika bälgar direkt på Damaskus Maskinskydds hemsida.
24 oktober 2016 Läs mer

Körklara molntjänster och trådlös övervakning för visualisering av nyckeltal och operativ styrning av produktionsflöden i realtid.

Låga rörliga driftkostnader relaterade till faktisk användning och resultatandelar.

Inga IT- och elinstallationer, investeringar, start- och licenskostnader.

24 oktober 2016 Läs mer
Teknikkonsultbolaget i3tex och green tech-bolaget Charge Amps skapar för framtiden.
24 oktober 2016 Läs mer
När Veckans Affärer och Bisnode presenterade Sveriges Superföretag 2016 fanns Huskvarnabaserade Mekankomponenter AB med på listan för andra året i rad.
20 oktober 2016 Läs mer

Maskiningenjörer måste ta hänsyn till både struktur- och luftburet energiutsläpp. Mätinstrumentet XL2 Analyzer från NTi Audio är ett enkelt, handhållet verktyg som tillförlitligt mäter både vibrationer och akustiska ljud. På så sätt får användaren all den information som han eller hon behöver för att kunna utforma maskinerna på bästa sätt, med oöverträffad kvalitet.

19 oktober 2016 Läs mer
Vår leverantör DBK utökar sortimentet med skåpvärmare med nya generationens Nimbus.
19 oktober 2016 Läs mer
Häfla Bruks AB tillverkar snygga och designade raka trappor för användning både utomhus och inomhus.
10 oktober 2016 Läs mer
Plattvalsad sträckmetall kan användas i en mängd olika sammanhang och är ett alternativ till perforerad plåt. En av fördelarna med produkten är att den inte ger något materialspill vilket påverkar kostnadseffektiviteten.
10 oktober 2016 Läs mer

Vid kvalitetskontroller eller långtidsövervakning av enheter, maskiner och fordon behöver man ofta göra flera olika vibrations- och ljudmätningar parallellt. Mätsystemet FX100 Audio Analyzer är den ideala plattformen för att snabbt och enkelt utföra sådana mätningar.

26 september 2016 Läs mer
Gloab investerar i nya maskiner och robotar.
01 september 2016 Läs mer
FAULHABER utökar sitt utbud med de nya högupplösta optiska pulsgivarna IER3 och IERS3 som erbjuder upp till 10 000 pulser/varv, 2-kanaler, index-puls och så kallad ”Line Driver”.
23 maj 2016 Läs mer
Med den nya generationen motorstyrningar V3.0, möjliggör FAULHABER realtidskommunikation vilket i sin tur leder till högre processtyrningsteknologi.
23 maj 2016 Läs mer
Halva mässan har gått och vi på Eigenbrodt är otroligt nöjda så här långt.
11 november 2015 Läs mer
Med en helt ny monterdesign och profilering av sitt nya namn visar Aliaxis Utilities & Industry AB upp sina högpresterande keramer på Elmia Subcontractor som vanligt i monter B 08:44.
11 november 2015 Läs mer
Axxos Industrisystem lanserar nya Axxos OEE Mobile som gör det lättare för industriföretag att alltid ha full kontroll på produktionen. Appen visas för första gången för en större publik under Elmia Subcontractor. Välkommen att fira releasen med oss 11 november 15.30 o monter D02:14.
10 november 2015 Läs mer