Värdig vinnare i över 40 år

Industriell utveckling i världsklass. Ovärderliga kontakter, diskussioner och kunskapsutbyten. Och affärer för många miljarder. I 40 år (2015) har Elmia Subcontractor stått värd för den tillverkande industrins viktigaste marknadsplats. 

Genom fyra decennier har vi följt den tillverkande industrin – dess snabba utveckling, dess skiftande förutsättningar, nya sätt att samarbeta och göra affärer på.

Mässan har gått ifrån att locka 1 000 besökare 1975, till att bli en internationell samlingsplats med närmare 15 000 besökare och runt 1 200 utställare från 30-talet länder. Ett industriellt nav och ett fönster till den globala marknaden.

Tillsammans med deltagarna och de olika branschföreträdarna har vi under årens lopp samlat en enorm erfarenhet om industrin och dess affärsmönster. En kunskap som vi hela tiden väger, värderar och tar vidare i nya idéer, för att fortsatt kunna bidra till branschens utveckling.

Med över 40 års erfarenhet i bagaget har vi nu, som alltid, siktet inställt framåt. Mot industrins framtid. Mot nya affärer.

Subcontractor 40 år

Annonser: