Utställarband - Byggnationskort - Parkeringsbiljett

För att tydligt visa din behörighet på mässan är det viktigt att bära bandet väl synligt under din vistelse på mässans område.

Utställarband

Utställarband används av monterpersonalen som arbetar i montern under mässan för entré till evenemanget. Utställarbanden är även giltiga under in- och utflytt. Banden är personliga och ska bäras på armen under hela vistelsen på Elmia. Gäller ej som läktarbiljett.

I ditt mässdeltagande ingår ett antal utställarband beroende på ytan på din monter. Se nedan tabell för antal band du har att tillgå utan kostnad. 

Om du vill köpa till extra utställarband kostar det 280 kr ink. moms per band. Du får köpa max dubbelt antal som du har att tillgå utan kostnad. 

Monteryta <12 kvm 13-20 kvm 21-50 kvm 51>
Antal band 4 5 7 9

Skicka in din beställning via Mina Sidor>Utställarband och byggnationskort.

Banden hämtas ut personligen i informationsdisk i entré Nord när du anländer till Elmia.

Byggnationskort

Av säkerhetsskäl ska alla som arbetar med monterbyggnation ha ett byggnationskort. Byggnationskortet är enbart giltigt under in- och utflyttning.

Skicka in din beställning via Mina Sidor>Utställarband och byggnationskort.

Parkeringsbiljett

Elmias parkeringsytor är försedda med parkeringsautomater. Utställare har möjlighet att beställa ett parkeringskort för SEK 336 (exkl. moms) per styck. Kortet är giltigt under hela utställningstiden (även under in- och utflyttning).

Skicka in din beställning via Mina Sidor>Mina beställningar>Parkeringskort.

Huvudsponsor:

Agria Djurförsäkring logotyp

Sponsorer:

 alfab