Seminarier

Här på Elmia Scandinavian Horse Show erbjuds flera möjligheter för dig som besökare att fylla på kunskapsförrådet. Besök våra seminarier med några av Sveriges främsta hästforskare och elitryttare.  

 

”Hur mår din häst?”

 agria_seminarium_puff

Lördag 29 oktober vill Agria tillsammans med Stiftelsen Hästforskning sprida kunskap om aktuella ämnen som banunderlag, hälta och doping. Färska forskningsresultat används för att kokas ned till nyttiga stalltips för dig och din häst.

 

Hur blir du en framgångsrik hästföretagare?

På Elmia Scandinavian Horse Show anordnar LRF seminarium om hur du blir en framgångsrik hästföretagare i två pass under torsdagen 27 oktober. En satsning för att samla hästföretagare och ge möjlighet till inspiration, kunskap och nätverkande.

 

Peder Fredricson ger sina bästa tips!

peder_seminarium_puff Foto: Tomas Holcbecher

Saracen Horse Feeds presenterar Peder Fredricson som delar med sig av erfarenheter från ”sin resa”. I samtalet som äger rum fredag 28 oktober, berättar han om motgångar, medgångar och hur sin resa till den absoluta världstoppen har sett ut.  

 

Funktionella hästanläggningar

hästanläggningar

 Foto: Roland Thunholm

Svenska Ridsportförbundet välkomnar till en heldag om hästanläggningar den 26 oktober.  Kunniga föreläsare ger dig kunskap om hur du anpassar hästanläggningen efter din verksamhet, med djurskydd, hållbarhet och säkerhet för både hästar och människor i självklart fokus.  

 

Huvudsponsor:

Agria Djurförsäkring logotyp

Sponsorer:

 alfab