Om evenemangetEvenemanget innefattar bland annat stora nationella tävlingar i hoppning och dressyr, auktion och mässa med över 100 utställare. Allt under samma tak!

Hoppning

Nationella tävlingar i hoppning kommer att innehålla klasser för allt från ponny till senior elit. Stor vikt kommer att läggas på unghästklasser redan från år ett. Utmärkelser till framtida stjärnor bland såväl ryttare som hästar kommer också att uppmärksammas. I pauser mellan tävlingarna får du se shower som underhåller och inspirerar. 

Dressyr

Nationella tävlingar i dressyr kommer att innehålla allt från unghästar till Grand Prix Kür. Stor vikt kommer att läggas på unghästklasser redan från år ett. Utmärkelser till framtida stjärnor bland såväl ryttare som hästar kommer också att uppmärksammas. I pauser mellan tävlingarna får du se shower som underhåller och inspirerar.  

Mässa

Under samma tak som tävlingarna besöker du en mässa med över 100 utställare som är verksamma inom branschen. De visar allt från maskiner och lösningar för optimerad hästhållning. Här finns det specialister inom olika områden på plats och erbjudanden för ryttaren, både liten som stor.

Auktion 

Den populära hopphästauktionen bjuder på en mix av treåriga svenskfödda och utlandsregistrerade hopphästar. Det är Sveriges enda hopphästauktion, Swedish Select Horse Sales som flyttas från skånska Flyinge till Elmia efter tio år.

Sponsorer:

Agria Djurförsäkring logotyp

 alfab