Läktarplatsbiljetterna som släpptes kl 13.00 till hoppningen på lördag sålde slut direkt. Det finns ett fåtal kvar till söndagens hoppning.

 

Köp biljetter!

THE MEETING

Vår silvermedaljör Peder Fredricson kommer – visst kommer du med? Ta chansen att få se ridsport i världsklass med ryttare som Henrik von Eckermann, Charlotte Haid-Bondegaard och en rad andra toppryttare inom både hoppning och dressyr som också kommer till Jönköping.

Här träffar du även framtida stjärnor i form av lovande unga ryttare och hästar. På Elmia går även den prestigefyllda Volkswagen Grand Prix i samarbete med Länsförsökringar där ryttarna tävlar om närmare en halv miljon i prissumma.

En hästfest är vad det handlar om, så kom du också! När du inte sitter på läktarna och tittar på tävlingarna och unghästauktionen, går du på clinic med en av våra mest skickliga ryttare, Rolf-Göran Bengtsson.  Eller varför inte fylla på kunskapsförrådet genom att besöka våra seminarier med Sveriges främsta hästforskare eller elitryttare.

Under samma tak besöker du mässan med över 100 utställare. Ta familjen med dig, barnen har det hur kul som helst i Agrias Ponnyklubb.

Köp dina biljetter redan idag!

Program med startlistor

Program med startlistor

Det händer på Elmia Scandinavian Horse Show - dag för dag! Här finns också samtliga startlistor för både dressyr- och hoppklasserna.

Till programmet

Följ oss på Instagram

Öppettider & biljettpriser

Öppettider & entré

Utställare

Se våra utställare listade från A-Ö i mässkatalogen online.

Till mässkatalog online

Agrias seminarium

Anmäl dig till Agrias seminarium

Med sveriges främsta hästforskare från SLU och kända hästprofiler.

Jag vill anmäla mig nu

Sponsorer

Sponsorer