Årets viktigaste dagar för svensk tillverkningsindustri

I maj fylldes Elmias anläggning i Jönköping av fyra viktiga industrimässor som arrangerades parallellt. Tillsammans erbjöd de en gemensam plattform för att utväxla och utveckla idéer. Nya affärsmöjligheter gavs och en värdefull arena skapades för hela den svenska tillverkningsindustrin.

 Välkommen tillbaka den 15-18 maj 2018 i Jönköping!

Möten på Elmia Subcontractor 2015

Elmia Automation

Elmia Automation

Elmia Automation, den ledande automationsmässan för Sveriges tillverkningsindustri. Här visas helhetslösningar för effektiv och automatiserad produktion – från enskilda komponenter till integrerade system.

Läs mer om mässan

Elmia Svets & Fogningsteknik

Elmia Svets & Fogningsteknik

Elmia Svets & Fogningsteknik är Nordens starkaste branschmässa med ett samlat utbud av dagens och morgondagens utrustning för svets och sammanfogning.

Läs mer om mässan

Elmia Plåt

Elmia Plåt

Elmia Plåt är branschens egen mässa för plåtbearbetning. Här får du se den senaste tekniken, de nya produkterna och kunskapen som lyfter svensk plåtbearbetningsindustri för framtiden.

Läs mer om mässan

Elmia Verktygsmaskiner

Elmia Verktygsmaskiner

Elmia Verktygsmaskiner är en komplett produktionsteknisk mässa med allt inom verktygsmaskiner, verktyg och mätteknik. Branschens större leverantörer ställer ut maskiner i drift med affärer i fokus.

Läs mer om mässan