Intropris

Sverigepremiär - Ny vatten-, damm- och stöttålig smartphone

I Intropris monter på Elmia Game Fair blir det Sverigepremiär för en ny IP-klassad smartphone av märket UTOK. En perfekt telefon för jägare, fiskare och alla andra som behöver en robust smartphone redo för äventyr.
UTOK är ett nytt varumärke för smartphones och surfplattor i Sverige. Hög kvalitet till ett mycket konkurrenskraftigt pris har banat väg för en snabb framfart i Europa. För produktlinjen av smartphones finns ytterligare en tydlig konkurrensfördel i och med dubbla SIM-kortsplatser i samtliga modeller.

I UTOKs produktlinje finns även två serier av IP-klassade smartphones, Explorer och Dorel. Detta är telefoner som tål riktigt tuffa tag och ett aktivt uteliv. En rubust konstruktion gör dem tåliga för stötar och fall. De har även IP67-klassning, vilket betyder att de är helt dammtäta samt att de klarar att ligga i vatten på 1 meters djup i 30 minuter.

Intropris är den första återföräljaren av UTOK i Sverige och lanserar nu bland annat Explorer 3 och Dorel 3 i sortimentet. Detta är samma telefon i två olika färgval, där Explorer går i skogsgrönt och Dorel i orange.

Explorer 3 och Dorel 3 är perfekta telefoner för alla med en aktiv fritid, som jägare, fiskare, seglare, vandrare och cyklister, men också för alla som behöver en hållbar arbetstelefon, till exempel inom bygg- och verkstadsindustin. Explorer 3 och Dorel 3 har en- 3,5” IPS-skärm.

På ELMIA GAME FAIR 14-16 maj i Jönköping finns UTOK representerat. Där kan ni titta närmare på Dorel och Explorer, som även finns för försäljning. Välkommen till Intropris monter D06:22.

För mer information vänligen kontakta:

Per Östling - intropris.se
per@intropris.se
070-305 38 15
www.intropris.se

http://www.intropris.se/utok/
Publicerad
2015-05-07
Bilder
Dokument