Innovationer och framåtanda på Elmia Fastighet

Elmia Fastighet befäste återigen sin position som landets ledande fastighetsmässa – ett forum för nya idéer kring byggande, tekniska innovationer och inte minst nya viktiga samarbeten som kan gynna fastighetsmarknaden. Premiären för Matchmaking på mässan mellan olika företag visade sig också vara ett riktigt lyckokast.

– Det här var ett bra och effektivt forum att hålla sig uppdaterad genom. Jag har fått djupare kunskap inom områdena och varje företag har haft något nytt att komma med. Det är viktig kunskap jag tar med mig hem och jobbare vidare med, säger Lennart Lindkvist, Energicontroller på Klövern AB, som äger och förvaltar 3 miljoner kvm kommersiella fastigheter och hann träffa sex olika företag.

Energieffektivisering var premiärområdet för Matchmaking på Elmia Fastighet. I korta, förbokade möten kunde fastighetsägare med konkreta projekt möta utställare inom de områden som de valde.

Innovationer och utveckling

Bostads- och stadsutvecklingsminister Mehmet Kaplan talade vid sin invigning av Elmia Fastighet om regeringens förslag för hur bostadsbristen ska lösas och finansieringsstöden för det. Vid en rundtur på mässan fick han bland annat se en drönare med IR-kamera, som tagits fram för att kunna inventera fastigheter från ovan och detektera och dokumentera energiläckor. Ministern framhöll att mässan präglades av innovationer, nytänkande och framåtanda.

Läs hela pressmeddelandet här

Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad - registrera dig för vårt nyhetsvrev.

Registrera dig

Mässkatalog 2015

Mässkatalog

Här hittar du mässans utställare från 2015 sorterade A-Ö

Mässkatalog

Om mässan

Den självklara träffpunkten för människor inom fastighets- och stadsbyggnation.

Om mässan