Maskinkompaniet AB

Flishuggar för proffs och uthyrare

Minska lastvolymen på ris, kvistar och grenar med upp till 80%. Spara tid, bränsle och pengar! På MellanskogsElmia visar Maskinkompaniet lösningar bestående av smidiga och slitstarka flishuggar från brittiska Timberwolf.

Använd flis som bränsle för uppvärmning eller till komposten. Sprid det runt unga träd och i rabatter för att behålla fuktigheten. Flishugg direkt på plats med bandgående maskiner vid skogsavverkning.

Timberwolf har ett mycket brett utbud av flishuggar. Utvecklingen av företagets produkter har sedan 1996 gjorts i nära samarbete med arborister. Det har lett till unika funktioner, smarta lösningar och extremt hög driftsäkerhet.

– Timberwolf har under många år haft en topplacering i den brittiska försäljningsstatistiken, högt uppskattad av arborister, uthyrningsföretag och många andra med behov av driftsäkra flishuggar, berättar Peter Wallgren, Maskinkompaniet, glad över att nu kunna erbjuda Timberwolf på den svenska marknaden.

Då Timberwolf 2009 började bygga upp sitt distributionsnät i Europa var strategin given: Produkterna skulle säljas av professionella yrkesmän, som förstår behoven och talar samma språk som proffsen hos målgrupperna.

I Sverige har Norrtälje Trädvård valts som distributör, ett företag grundat av arboristen Danny Sinclair. Försäljning, service och support sker genom systerbolaget Maskinkompaniet, som inriktat sig på professionella skogs- och trädgårdsmaskiner för krävande användare. Maskinkompaniet kommer även att erbjuda utbildning för effektiv och säker skogsvård.

För mer information, kontakta:
Peter Wallgren
Maskinkompaniet AB
070 7986034
peter@maskinkompaniet.se
www.maskinkompaniet.se

http://www.maskinkompaniet.se

Publicerad
2016-08-15
Bilder
Dokument